* ADRESA KLUBA * 
 * Klub Ljubitelja Timočkih Pruga  
 * Vojvode Putnika 8  
 * Zaječar, 19000  
 * ADDRESS OF CLUB * 
 * Timok Railway Fans Club  
 * Street Vojvode Putnika No. 8  
 * City of Zaječar , 19000  
 * Telefon / Phone: +381(0)19424079  
 * Fax. +381(0)19425669 * 
 
 www.timockapruga.org.rs 
 www.timockapruga.org.rs 
 www.timockapruga.org.rs 
PRETRAŽI PORTAL
Koristite ovu PRETRAGU kao najlakši način da uz pomoć ključnih reči pretražite portal
Počev od 01. 06. 2020. godine, uvode se u saobraćaj сви putnički vozovi po važećem redu vožnje za 2019. / 2020. godinu, na sledećem relacijama :
- Zaječar – Prahovo Pristanište – Zaječar
- Zaječar – Majdanpek –Požarevac – Zaječar
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE PITATI NA
br. telefona 019/440-830 ili 019/421-360

leva strana
ĆIĆEVAC – GRABOVO – BELGIJSKE KOLIBE

KLIKNITE NA SLIKU , DA BISTE JE VIDELI U PUNOJ VELIČINI

Na inicijativu pojedinih članova Kluba, Upravni odbor je odlučio da ove godine planira, organizuje i realizuje nekoliko akcija – pešačkih nostalgija.
Jedna od akcija bi bila pešačka nostalgija trasom nekadašnje pruge uskog koloseka od Ćićevca preko s. Grabovo pa do rejona : belgijske kolibe. Tom prugom se izvozila drvena građa koja se koristila za izradu drvenih pragova u Zavodu za impregnaciju drveta u Ćićevcu, osnovanom 1885. godine.

Predsednik Kluba i autor ovih redova su 17. Aprila obišli trasu i konstatovali da pruža odlične uslove za akciju i da je istu moguće i najbolje je organizovati, zbog daljine, u trajanju od dva dana vlastitim sredstvima.

Osnovna zamisao je definisana, detalje ćemo dogovoriti naknadno.Obzirom na novonastale okolnosti oko zajedničkih ciljeva postojanja i rada i kod Kluba i kod Udruženja ljubitelja kulture, tradicije, domaće radinosti, sporta, turizma, pisane reči i instrumentalista „ Marko Cara Milanović“ iz Kaonika (kod Kruševca) pripremljeno je, organizovano i realizovano potpisivanje Protokola o saradnji u cilju daljeg zajedničkog delovanja u sferama interesovanja.

Udruženje je osnovano sa ciljem zaštite dece i omladine u saobraćaju tako što bi se raznim humanitarnim akcijama prikupila novčana sredstva i ista koristila za unapređivanje bezbednosti učesnika u saobraćaju.

Protokol je potpisan u sedištu Udruđenja u Kaoniku, a sam čin snimljen je od strane RTS i emitovaće se 24. Aprila u emisiji „Znanje – imanje“.
Ovom prilikom želimo da izrazimo veliku zahvalnost i duboko poštovanje našim domaćinima koji su se postarali da se ciljevi i zadaci našeg putovanja maksimalno realizuju: gospodi : Braci Begušu, čika Obradu, čika Ivanu, Miroljubu Milanoviću i gospođici Nataši Marković. 


Autor fotografija i teksta

g-din Bojan Šrajer član uprave kluba

VAŠ KOMENTAR , PREDLOG , SUGESTIJU , NAPOMENU ....NAPIŠITE OVDE

VAŠ KOMENTAR , PREDLOG , SUGESTIJU , NAPOMENU ....NAPIŠITE OVDE
Komentari
Trenutno komentara.

telo