Važnost prošlogodišnjih P-4 legitimacija produžena do kraja februara
 PROČITANO PUTA.
Utorak, 05. Februar 2013.

    
   

Povodom reagovanja železničkih penzionera i njihovih udruženja, "Železnice Srbije" obaveštavaju sve zainteresovane da ni preduzeće, ni generalni direktor Dragoljub Simonović, nisu ukinuli važenje P-4 legitimacija za povlašćenu vožnju na prugama srpskih železnica, poznatim pod nazivom "reži karte".

Važnost P-4 legitimacija, koje su bile overene za 2012. godinu, produžena je do 28. februara 2013. godine, što znači da one nisu ukinute, kako to navode određene organizacije železničkih penzionera.

Reč je o legitimacijama koje određenim kategorijama železničara, uključujući i železničke penzionere, omogućavaju popuste prilikom putovanja vozovima.

Zbog obaveza "Železnica Srbije", prvenstveno kada je reč o plaćanju poreza za izdavanje P-4 legitimacija, a imajući u vidu tešku materijalnu situaciju sa kojom se preduzeće susreće, postoje određene inicijative da se redukuje njihovo izdavanje i korišćenje. Međutim, da li će se i u kom obimu redukovati važenje P-4 legitimacija tek će se utvrđivati i videti.

Pri tome, "Železnice Srbije" i poslovodstvo srpskih železnica uvek će ceniti i imati u vidu sav doprinos koji su železnički penzioneri dali tokom svog radnog veka funkcionisanju, razvoju i napretku ovog saobraćajnog sistema.

Dakle, železničke P-4 legitimacije za povlašćenu vožnju na prugama srpskih železnica nisu ukinute, a važnost legitimacija koje su overene za 2012. godinu produžena je do kraja februara.   VAŠ KOMENTAR , PREDLOG , SUGESTIJU , NAPOMENU ....
NAPIŠITE OVDE

Komentari

Trenutno nema komentara.

Dodajte komentar

*Polja koja treba popuniti
(neće biti objavljeno)
 
Bold Italic Underline Strike Code Quote Insert line Bullet list Numeric list Link Email Image Video
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
PITANJE: Ukucajte obrnutim redosledom:456
 
Unesite odgovor na PITANJE :
 
Obavestite me o novim komentarima putem e-maila.